Despre noi

Calitatea serviciilor, inovația și promptitudinea în răspuns sunt principalele noastre calități, ce ne recomandă pentru o posibilă colaborare. Ne folosim de tehnologie și toate beneficiile pe care aceasta le aduce pentru a crește afacerile clienților noștri. Ne mândrim cu etică în muncă, integritate și rezultate pe termen lung. De-a lungul timpului, echipa Suntem Creativi a reușit să creeze cu succes design-uri excelente și să îmbunătățească comunicarea companiilor în mediul digital.

Ne mândrim cu etică în muncă, integritate și rezultate pe termen îndelungat. De-a lungul timpului, echipa Suntem Creativi a reușit să creeze cu succes design-uri excelente și să îmbunătățească comunicarea companiilor în mediul digital.

Țintim spre excelență și o comunicare transparentă cu colaboratorii noștri. Suntem orientați spre rezultate și proces deopotrivă. Ne dorim să aducem clienților mai mult decât un website sau o aplicație. Vrem să contribuim la succesul lor prin realizarea unor proiecte personalizate și atent puse în practică.

Membrii echipei

Sorina

Sorina

Catalin

Catalin

Andrei

Andrei

Să ne cunoaștem mai bine

Nu contează dacă preferi o întâlnire oficială la birou, o video-conferință pe Skype sau o ieșire casual la Starbucks – noi suntem pregătiți să ne cunoaștem. Programează o discuție cu noi pentru a stabili care sunt planurile tale și cum te putem ajuta. Ne mândrim cu website-uri profesionale, aplicații actuale și campanii de promovare online de mare succes.

Acum că știi câte ceva despre noi, vrem să aflăm mai multe despre tine. Care este afacerea ta? Care sunt problemele cu care se confruntă? Cu ce te diferențiezi de concurență? Îți cunoști îndeaproape grupurile țintă? Numai în urma unui schimb de informații putem ști care soluții se pliază optim nevoilor businessului tău. Contactează-ne pentru a împărtăși cu noi viziunea ta!